Clinics

MTB clinics

Jansen Event-Sportmanagement kan voor u een MTB clinic op maat organiseren. Uw bedrijf/ organisatie krijgt hiermee de kans met bekende mountainbikers te mogen fietsen. Hierbij moet u denken aan bekende namen als: Steven Rooks, Gert Jakobs, Erik Dekker, Bert Jan Lindeman en Martijn Keizer. Bekijk een uitgebreide beschrijving van ons team hier. Uiteraard zijn er ook andere bekende namen mogelijk en bespreken dit graag met u.

Laat u zich tijdens de MTB clinic door deze (oud) renners op uw eigen MTB niveau motiveren, instrueren en persoonlijk adviseren en verleg hiermee uw grenzen op een ontspannen wijze. Ervaring leert dat relaties en personeel het als onvergetelijk ervaren en er nog lang over napraten.
 

Een MTB clinic kan geheel door ons worden georganiseerd, maar ook in overleg is een eigen invulling uiteraard mogelijk. In een eerste persoonlijke gesprek gaan we graag de wensen bespreken. De locatie gaan we bepalen en vandaaruit wordt een geschikte route gekozen/gemaakt. We overleggen graag wat er verwacht wordt van de begeleidende renner en maken we een keuze welke renner(s) er vastgelegd wordt. Wij kunnen dan voor u een uitnodiging met programma maken en deze eventueel versturen. Daarnaast zijn er erg veel mogelijkheden om de middag in te vullen: zo kunnen wij zorgen voor extra verzorging (eten/drinken) onderweg, huurfietsen, bidons, prijsjes, persoonlijke foto, sfeerfoto’s, stuurbordjes/rugnummers, bepijling onderweg en custom made wielerkleding.
 

Neem voor meer informatie contact met ons op.

https://www.youtube.com/watch?v=1pK8eCxGSDQ