Baggelhuizerplas mtb weekend

15 en 16 juni 2019, 
Baggelhuizerplas, Assen

Direct inschrijven

Informatie

De Baggelhuizerplas MTB wedstrijden worden georganiseerd om en nabij de Baggelhuizerplas in Assen. Op zaterdag wordt de Landelijke Jeugd Wedstrijden georganiseerd en op zondag de Nationale MTB Cup. De NL Cup zal alle nationale wedstrijden met elkaar verbinden in een competitie over ongeveer 9 wedstrijden, waaronder in Assen. Tijdens de NL Cup worden er wedstrijden georganiseerd in de categorieën: nieuwelingen, nieuwelingen meisjes, junioren, junioren vrouwen, elite/ beloften, dames, masters 40 en 50 en de amateurs/sportklasse. Ook de niet wedstrijdrijders kunnen deelnemen aan de Baggelhuizerplas MTB wedstrijden in een funklasse. Inschrijven voor de wedstrijden kan via mijn KNWU.Voor de KNWU wedstrijden kan via mijn KNWU worden ingeschreven. Inschrijven voor de funklasse kan op deze website.

Kleedkamers – doucheruimte

Omkleden en douchen kan bij Familie camping Seinen. www.campingseinen.nl
Adres: Witterhaar 9, Assen. De route naar de kleedkamers zullen met borden worden aangegeven. Tevens kun je op deze camping ook met campers en caravans terecht.

Teamplaatsen

Rondom het parcours worden teamplaatsen beschikbaar gesteld. U kunt een plaats reserveren voor € 15,- per dag. Met de teamplaats gaan we uit van 1 auto en 1 tent. U kunt reserveren via ilse@janseneventsportmanagement.nl. Voor meer informatie of reserveren van een extra tent kunt u ook contact opnemen met dit adres.

Route

Vanaf Hoogeveen/Zwolle:

Volg de A28 richting Assen/Groningen, neem de afslag 33
onderaan de afslag ga rechtsaf, u kunt de vanaf hier de borden volgen met Baggelhuizerplas MTB weekend.

Vanaf Groningen:

Volg de A28 richting Assen/Hoogeveen, neem de afslag 33
einde van de afslag neem de rotonde 3e afslag. Daarna bij de stoplichten linksaf, u kunt vanaf hier de borden volgen met Baggelhuizerplas MTB weekend.

Parkeren:

Er is voldoende parkeer mogelijkheden op het terrein Baggelhuizerplas. Er zijn parkeerbegeleiders die u verwijzen naar een parkeerplek.

 

 

Nieuws

donderdag 28 februari 2019

Op fietse door Drenthe

Het fietsjaar Drenthe 2019 start in maart met een week vol leuke fietsactiviteiten in de gehele provincie. Doe van 11 t/m 17 maart...

Lees meer
donderdag 28 februari 2019

Drentse wielrenner van het jaar verkiezing 2018

De zevende editie van de Drentse wielrenner van het jaar verkiezing wordt gezamenlijk georganiseerd met de viering van de tweede verjaardag van het...

Lees meer
woensdag 20 februari 2019

Status Micha de Vries

Hoe gaat het nu met mijn knie: voor degene die het nog niet wisten ik heb op 2e kerstdag mijn knieschijf gebroken in...

Lees meer

Inschrijven

Inschrijving / ophalen startbescheiden: Strandpaviljoen Baggelhuizerplas, Baggelhuizen 9, Assen.

Inschrijven en ophalen startbescheiden kan vanaf 2 uur tot 30 minuten voor de desbetreffende wedstrijd.

Deelnemers voor de KNWU wedstrijden dienen zich vooraf in te schrijven via mijn KNWU. Bijschrijven op de wedstrijddag is mogelijk. Er wordt dan € 5,- extra in rekening gebracht, dit is exclusief eventuele kosten basislidmaatschap, kosten voor stuurbord-,rugnummers en/of registratiechip. De bijschrijvers/sters die niet voorkomen in het regelmatigheidsklassement worden niet meegenomen in de bepaling van de startvolgorde.

Via onderstaand inschrijfformulier kun je je aanmelden voor de funklasse op zaterdag en/of zondag. 

Inschrijven

Route

Contact

Contact

Jansen Event-sportmanagement

De Baggelhuizerplas MTB wedstrijden is een van de evenementen en clinics die georganiseerd worden door Jansen Event-Sportmanagement. Kijk voor meer informatie op janseneventsportmanagement.nl.