Geopark Hondsrug Classic

4 oktober 2020  
Nije Hemelriek, Gasselte

Direct inschrijven

Informatie

De Hondsrug Classic is een van de grootste mountainbike evenementen waarbij alle categorieen in een wedstrijd starten. Van ervaren wedstrijdrijders tot en met de recreant en liefhebber. Vanaf 1997 tot en met 2011 werd deze klassieker jaarlijks in oktober georganiseerd en hebben vele bekende mountainbikers deelgenomen evenzo vele liefhebbers deze wedstrijd door de Staatsbossen van Gieten gereden. Jansen Event-Sportmanagement heeft het initiatief genomen om de Hondsrug Classic nieuw leven in te blazen. Sinds 2014 onder de nieuwe naam: Geopark Hondsrug Classic. Op zondag 4 oktober wordt de 7e editie van de Geopark Hondsrug Classic verreden vanaf het Nije Hemelriek in Gasselte.

Schrijf je nu in voor deze uitdagende mountainbike tocht!

Corona update:
Dit jaar kunnen we helaas niet met z’n allen tegelijk starten. Om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen zullen we in blokken gaan starten. Dit ziet er als volgt uit:

9.00 uur – KNWU wedstrijdrijders (nieuwelingen, nieuwelingen meisjes, junioren, junioren dames, dames, elite, beloften, amateurs en masters)
12.00 uur – Basisleden KNWU en recreanten 

De startnummers worden opgestuurd. Bij inschrijving is mogelijk op de dag zelf, er kan dan alleen met pin betaald worden. 

Het parcours wordt iets aangepast, zodat er veilig gefietst en ingehaald kan worden. Deze volgt zo snel mogelijk op de website. 

Nieuws

donderdag 23 juli 2020

Aangepast programma Geopark Hondsrug Classic 2020

Zondag 4 oktober wordt de Geopark Hondsrug Classic voor de 7e keer georganiseerd door Jansen Event-Sportmanagement. Dit jaar alleen wel met een aantal...

Lees meer
vrijdag 1 mei 2020

Corona update

Als Jansen Event-Sportmanagement verzorgen wij al jaren met enorm veel plezier vele evenementen en clinics. Juist in deze tijd, waarin we niet kunnen...

Lees meer
maandag 2 december 2019

Inschrijving Geopark Hondsrug Classic 2020 geopend

De Geopark Hondsrug Classic wordt zondag 4 oktober voor de 7e keer georganiseerd vanaf het Nije Hemelriek in Gasselte. Inschrijven voor deze uitdagende...

Lees meer
donderdag 10 oktober 2019

Geslaagde 6e editie Geopark Hondsrug Classic

Wat kijken we terug op een schitterende Geopark Hondsrug Classic afgelopen weekend.Met zaterdag de openingswedstrijden van de ICW Wintercompetitie met totaal bijna 200...

Lees meer

Inschrijven

Inschrijven 2020:

€ 18,- en voor KNWU en NTFU leden: € 15,- 

Inschrijven op de wedstrijddag is mogelijk de kosten zijn dan: € 21,- en voor KNWU leden: € 18,-. Er kan alleen met pin betaald worden. 

De voorinschrijving sluit zondag 27 september om 21.00 uur. Op maandag 28 september zal de startlijst met startnummers op de website geplaatst worden. Startnummers worden bepaald op volgorde van inschrijving. Woensdag 30 september worden de stuurbordjes verstuurd naar de deelnemers, er kunnen dan geen wijzigingen meer worden gedaan in startnummer of starttijden. 

Inbegrepen in het inschrijf bedrag:
-deelname aan de Geopark Hondsrug Classic
-stuurbordje met startnummer inclusief chip
-tijdwaarneming
-massastart samen met licentiehouders en recreanten, funklasse
-verzorging met sportdranken en voeding
-herinnering Geopark Hondsrug Classic
-uitslagenlijst deelnemers
-uniek en duidelijk uitgezet en afgezet parcours
-fiets afspuit gelegenheid

Het is niet toegestaan om op een cyclocross fiets deel te nemen aan de wedstrijd.

Eén persoon inschrijven Meerdere personen inschrijven
Inschrijven

Contact

Contact

Sponsoren

Jansen Event-sportmanagement

De Geopark Hondsrug Classic is een van de evenementen en clinics die georganiseerd worden door Jansen Event-Sportmanagement. Kijk voor meer informatie op janseneventsportmanagement.nl.