Drentse wielrenner van het jaar verkiezing

16 maart 2019 
Tamboer, Hoogeveen

Direct inschrijven

Informatie

De zevende editie van de Drentse wielrenner van het jaar verkiezing wordt net als vorig jaar gezamenlijk georganiseerd met de viering van de tweede verjaardag van het UCI Bike Region Label Drenthe. Op 16 maart is het theater Tamboer in Hoogeveen het toneel voor de Bike Label Party met als onderdeel de Drentse wielrenner van het jaar verkiezing. 

Evenals voorgaande jaren is de organisaties van de wielerverkiezing Drenthe in handen van het wielerplatform en Jansen Event-Sportmanagement. Een mooi initiatief wat aansluit bij de ambities van de provincie Drenthe als het gaat om de wielersport. Bovendien past het bij het UCI Bike Region Label, dit label is in 2015 gelanceerd en ondersteunt en beloont steden en regio’s die niet alleen belangrijke UCI-fietsevenementen hosten, maar ook investeren in de ontwikkeling van een kwalitatief fietsnetwerk en de bijbehorende infrastructuur. Onze (prof)wielrenners ondersteunen dit idee en zijn trots op Drenthe als fietsprovincie.

De winnaars worden verkozen in vier categorieën: elite/beloften, elite/beloften dames, nieuwelingen/ junioren en nieuwelingen/junioren dames. Maandag worden de genomineerden bekend gemaakt.  Een comité zal de winnaar bepalen en zij worden bekend gemaakt op 16 maart tijdens de Bike Label Party in theater Tamboer in Hoogeveen. 

Nieuws

donderdag 28 februari 2019

Drentse wielrenner van het jaar verkiezing 2018

De zevende editie van de Drentse wielrenner van het jaar verkiezing wordt gezamenlijk georganiseerd met de viering van de tweede verjaardag van het...

Lees meer
donderdag 28 februari 2019

Op fietse door Drenthe

Het fietsjaar Drenthe 2019 start in maart met een week vol leuke fietsactiviteiten in de gehele provincie. Doe van 11 t/m 17 maart...

Lees meer

Contact

Contact

Jansen Event-sportmanagement

De Drentse wielrenner van het jaar verkiezing is een van de evenementen en clinics die georganiseerd worden door Jansen Event-Sportmanagement. Kijk voor meer informatie op janseneventsportmanagement.nl.