Nieuws

Aandragen kandidaten sportverkiezingen Coevorden 2019

De afgelopen jaren zijn de sportverkiezingen van de gemeente Coevorden zeer succesvol verlopen. Vele sporters, vrijwilligers en verenigingen hebben een podium gekregen wat ze verdienen. Onder grote publieke belangstelling werden de winnaars bekend gemaakt. De verkiezingen worden dit jaar voor de tiende keer georganiseerd door Jansen Event-Sportmanagement. De bekendmaking van de winnaars van 2019 zal in februari 2020 in het gemeentehuis van de gemeente Coevorden plaatsvinden.

Het belangrijkste voor de sportverkiezingen zijn natuurlijk de kandidaten. Daarom vragen wij u als vereniging sporters, talenten en/of organisaties aan te dragen voor deze sportverkiezingen. Het gaat om kandidaten die actief zijn geweest in het jaar 2019. Binnen uw vereniging zijn vast en zeker leden die hiervoor in aanmerking komen. Het betreft de volgende categorieën: Sportman/vrouw/ Sporttalent ( 18 jaar of jonger )/ Sportorganisatie/ Sportploeg. Wij zien met belangstelling uw aanmeldingen tegemoet. Wij vragen u de kandidaten aan te dragen voor maandag 16 december. Dit kan door het sturen van een e-mail naar: ilse@janseneventsportmanagement.nl

Bij de aanmelding graag het volgende vermelden:
Naam sporter, leeftijd sporter, welke sport wordt beoefend, de categorie waarin hij/zij wordt genomineerd, een motivatie en de prestaties van deze sporter.

Na 16 december selecteert een vakkundige jury voor elke categorie drie genomineerden.  Vanaf 20 januari is de gelegenheid te stemmen op deze drie kandidaten per categorie via de website.