Nieuws

Aangepast programma Geopark Hondsrug Classic 2020

Zondag 4 oktober wordt de Geopark Hondsrug Classic voor de 7e keer georganiseerd door Jansen Event-Sportmanagement. Dit jaar alleen wel met een aantal maatregelen om het evenement zo veilig mogelijk te kunnen laten verlopen. Dat betekent dat we helaas niet met een “massastart” kunnen gaan starten. Dit wordt een te groot risico. We verspreiden de start dan ook in de verschillende categorieën. Dit ziet er als volgt uit:

9.00 uur: KNWU wedstrijdrijders
9.00 uur: Elite/beloften
9.02 uur: Amateurs/sportklasse
9.04 uur: Nieuwelingen en junioren mannen
9.06 uur: Dames (elite, amateurs, junioren en nieuwelingen)

12.00 uur: KNWU basisleden en recreanten
Dit zal op basis van stuurbordnummers worden ingedeeld in blokken.

Om geen drukte te krijgen bij de permanence en de doorstroom soepel te laten verlopen worden de stuurbordjes opgestuurd. De deelnemers kunnen zondag 4 oktober direct naar de start, vanaf een half uur voor de desbetreffende starttijd opstellen. Na inschrijving is mogelijk, maar we verzoeken iedereen zoveel mogelijk voor in te schrijven. Na inschrijven kan voor KNWU wedstrijdrijders tussen 7.30 en 8.30 uur en voor de KNWU basisleden en recreanten tussen 10.30 en 11.30 uur. Er kan alleen met pin betaald worden.

Het parcours zal nog iets aangepast worden, zodat er veilig ingehaald kan worden. Deze zal zo snel mogelijk op de website worden geplaatst.