Nieuws

Corona update

Als Jansen Event-Sportmanagement verzorgen wij al jaren met enorm veel plezier vele evenementen en clinics. Juist in deze tijd, waarin we niet kunnen doen wat we zo graag doen, realiseren wij ons pas echt goed hoe blij wij zijn om een bijdrage te leveren aan de mooie wielersport.

Met veel interesse volgen wij de berichtgeving van de overheid rondom het coronavirus over de mogelijkheden, maar ook over de onmogelijkheden in deze vreemde tijd. In de persconferentie van 21 april kwam er dan ook naar voren dat alle evenementen tot 1 september niet door kunnen gaan.

Omdat wij vanzelfsprekend handelen conform de richtlijnen van de overheid en het RIVM, zijn ook wij helaas genoodzaakt om alle evenementen tot 1 september te annuleren. Er wordt momenteel gezocht naar passende alternatieven zodra we weer los mogen en kunnen doen wat we het allerliefste doen.

Voor de Bauke Mollema Tocht hebben we vooralsnog zondag 11 oktober gepland. Gevolgd door de Steven Rooks Challenge op zaterdag 24 oktober. De Geopark Hondsrug Classic gaat vooralsnog gewoon door op 4 oktober. 

Houd onze website en nieuwsbrief in de gaten voor updates rondom het coronavirus en onze evenementen en clinics. Mocht je vragen hebben, neem dan vooral contact met ons op.

Blijf vooral lekker fietsen, maar doe dit alleen! Houd gepaste afstand van je medemens en denk een beetje om elkaar. Hopelijk ontmoeten we elkaar snel weer tijdens evenementen. Veel sterkte in deze komende periode en blijf fit!