Nieuws

Evenementen 2021

Het jaar 2020 was helaas niet het jaar dat wij in gedachten hadden. Met de komst van het coronavirus in maart hebben we alle evenementen moeten verplaatsen naar september/oktober. In de zomer hebben we erg veel werk verzet om de tochten wel door te kunnen laten gaan. Met veel aanpassingen en maatregelen kon zondag 4 oktober de Geopark Hondsrug Classic doorgaan. Wat was dat fijn om na al die maanden eindelijk weer een evenement te mogen organiseren. Het was een geslaagde dag en de deelnemers waren ontzettend blij dat ze eindelijk weer een wedstrijd konden rijden. Iedereen hield zich keurig aan de regels. Helaas kregen we de week na de Geopark Hondsrug Classic de aangescherpte maatregelen te horen en moesten we uit veiligheids overwegingen de andere evenementen cancelen. Ontzettend jammer, maar alleen maar begripvolle reacties gekregen. 

Na alle afhandelingen van dit jaar, zijn we druk bezig met de planning voor 2021. We gaan er vanuit dat de evenementen door kunnen gaan. Vooralsnog ziet dat er als volgt uit:

6 juni 2021 – Drenthe’s Mooiste (onder organisatie van Golazo)
16 juni 2021 – NK tijdrijden (elite/beloften en dames)
25 juli 2021 – Gouden Pijl toertocht 
7 augustus 2021 – Bauke Mollema Tocht
3 oktober 2021 – Geopark Hondsrug Classic 

De inschrijvingen zullen eind van dit jaar en begin volgend jaar open gaan. Deelnemers die zich voor de Bauke Mollema Tocht 2020 hebben ingeschreven en geen inschrijfgeld terug hebben gevraagd, blijven automatisch op de startlijst staan voor 2021. 

Houd onze website en nieuwsbrief in de gaten voor updates rondom het coronavirus en onze evenementen en clinics. Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Blijf vooral lekker fietsen, maar doe dit alleen! Houd gepaste afstand van je medemens en denk een beetje om elkaar. Hopelijk ontmoeten we elkaar snel weer tijdens de evenementen volgend jaar. Veel sterkte in deze komende periode en blijf fit!