Nieuws

Inschrijven Geopark Hondsrug Classic

Op zondag 30 september wordt de 5e editie van de Geopark Hondsrug Classic verreden vanaf het Nije Hemelriek in Gasselte. Dit jaar zal naast de bekende Geopark Hondsrug Classic ook het NK MTB Marathon worden georganiseerd. Dit zijn 2 verschillende wedstrijden maar de start en de route zijn gelijk. Iedereen start om 11.00 vanaf de Staatsbossen nabij het Nije Hemelriek in Gasselte. De deelnemers aan het NK zullen de route van de Geopark Hondsrug Classic rijden en aansluitend nog een ronde van ongeveer 40 km maken.


Alle wedstrijdrijders in de volgende categorieën kunnen deelnemen aan het NK: 

– Amateurs/sportklasse
– Masters 30, 40 en 50+
– Elite/beloften
– Vrouwen 


Uiteraard is het voor de andere categorieën (junioren, nieuwelingen), basislicentiehouders en de recreant ook mogelijk om het extra rondje van het NK MTB Marathon te rijden, deze komen dan niet in de uitslag van het NK MTB Marathon, wel in de uitslag van de Geopark Hondsrug Classic. Je kunt je dan inschrijven voor de Geopark Hondsrug Classic en ter plaatse op zondag 30 september aangeven het extra rondje te willen rijden.

Deelnemers voor de Geopark Hondsrug Classic kunnen zich inschrijven via de website. Deelnemers voor het NK MTB Marathon kunnen zich via mijn KNWU inschrijven op de website van de KNWU.