Nieuws

Inschrijving Bauke Mollema Tocht geopend!

Schrijf je nu in voor de 8e editie van de Bauke Mollema Tocht! Tot en met 1 maart kan er met een leuke korting worden ingeschreven. Dit jaar kan er gekozen worden uit 3 afstanden: 65, 110 en 165 km. Op dit moment zijn wij samen met Bauke druk bezig om de mooiste stukjes van Groningen in de routes op te nemen. Onderweg worden er verzorgingsposten ingericht, waaronder in Zuidhorn, het dorp waar Bauke is opgegroeid.

De start is vanaf het Sportcentrum Kardinge. Hier zal een groot wielerplein gecreëerd worden waar wielerliefhebbers van jong en oud samen kunnen komen en van de wielersport kunnen genieten. Er zal onder andere een dikke banden race worden georganiseerd voor de jeugd. Jeugd tot en met 16 jaar kan gratis deelnemen aan de Bauke Mollema Tocht! Dit kun je aangeven bij de inschrijving.

Wil je graag met een groep de tocht fietsen? Groepen vanaf 10 personen krijgen 10% korting op hun deelname. Inschrijven hiervoor kan nu nog niet via het inschrijfformulier, hiervoor kun je mailen naar: ilse@janseneventsportmanagement.nl.