Nieuws

Kandidaten aandragen sportverkiezingen gemeente Coevorden 2018

De afgelopen jaren zijn de sportverkiezingen van de gemeente Coevorden zeer succesvol verlopen. Vele sporters, vrijwilligers en verenigingen hebben een podium gekregen wat ze verdienen. Onder grote publieke belangstelling werden de winnaars bekend gemaakt. De verkiezingen worden op 15 februari 2019 voor de 9e keer georganiseerd door Jansen Event-Sportmanagement. In de gemeente Coevorden worden vele aansprekende sportevenementen georganiseerd en vele sportieve prestaties geleverd. Het belooft daarom opnieuw een spannend evenement te worden op 15 februari.

Het belangrijkste voor de sportverkiezingen zijn natuurlijk de kandidaten. Daarom vragen wij u als vereniging sporters, talenten en/of organisaties aan te dragen voor deze sportverkiezingen. Het gaat om kandidaten die actief zijn geweest in het jaar 2018. Binnen uw vereniging zijn vast en zeker leden die hiervoor in aanmerking komen. Het betreft de volgende categorieën:

–        Sportman/vrouw

–        Sporttalent ( 18 jaar of jonger )

–        Sportorganisatie

–        Sportploeg

Ook willen we dit jaar weer de sportkanjers in het zonnetje zetten. Dit betreft kinderen/jeugdleden tot 16 jaar die het afgelopen jaar een kampioenschap hebben behaald of een bijzondere prestatie hebben geleverd op sportgebied. U kunt deze kinderen/teams aanmelden voor een sportcertificaat. Deze kinderen en daarmee de vereniging worden op het podium in het zonnetje gezet.

Wij vragen u de kandidaten aan te dragen voor 23 januari naar ilse@janseneventsportmanagement.nl

Bij de aanmelding graag het volgende vermelden:
Naam sporter, leeftijd sporter, welke sport wordt beoefend, de categorie waarin hij/zij wordt genomineerd, een motivatie en de prestaties van deze sporter.