Nieuws

Steven Rooks Challenge 2021 naar geboortestreek Steven

Jaren heeft de Steven Rooks Challenge plaatsgevonden in het mooie, heuvelachtige Limburg vanuit Parkhotel Valkenburg! Met pijn in mijn hart hebben we toch besloten om de Steven Rooks Challenge te verplaatsen naar mijn geboortestreek, namelijk de kop van Noord Holland.

Vanaf de start van mijn wielercarrière, 1978 tot eind 1995 heb ik in die streek minimaal 200.000 kilometers afgelegd. Dus alle wegen en fietspaden die ik meerdere malen heb gereden verwerken we in de twee interessante routes van om en nabij de 100 km en 150 km. Helaas zullen we geen beklimmingen van naam tegen komen, maar vergis je niet de wind speelt altijd parten en die gaat er voor zorgen dat het positief lastig wordt.

De start vindt plaats vanuit het Bolletjes café, dit café is geschilderd vanwege mijn prestatie door het winnen van de Bergtrui in de Tour de France van 1988. Hoe cool is het dat na 32 jaar nog steeds de herinnering van die bijzondere prestatie op de muren staat van het café.

Dus wieler liefhebbers heel veel fietsplezier de aankomende tijd en laten we samen op de fiets het mooie Noord Holland verkennen op 12 september a.s.

Met vriendelijke sportgroet
Steven Rooks