Over ons

Evenementen
Jansen Event-Sportmanagement is een management- en organisatiebureau dat zich richt op (sportieve) evenementen in (Noord) Nederland. Wij richten ons voornamelijk op de organisatie van wieler- en MTB wedstrijden en toertochten. Terugkerende evenementen die georganiseerd worden door ons zijn onder andere: de Steven Rooks Challenge, de Baggelhuizerplas MTB wedstrijd, de Sportlandgoed Cyclocross wedstrijd en de Geopark Hondsrug Classic. Bekijk hier het overzicht van de evenementen. Jansen Event-Sportmanagement staat altijd open voor de organisatie van nieuwe uitdagende evenementen, maar daarnaast ook om de samenwerking aan te gaan met andere partijen. Voor vragen of ideeën kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Clinics
Naast de organisatie van diverse evenementen verzorgen wij ook diverse clinics onder leiding van bekende mountainbikers/ wielrenner(s). Kijk hier voor meer informatie.

Custom made Wielerkleding
In samenwerking met Forte Sportswear kan Jansen Event-Sportmanagement voor uw bedrijf wielerkleding op maat leveren. Voor meer informatie over de wielerkleding kijkt u hier.