Offroad Team Bejan Barkhuis

In 2018 en 2019 was Bejan en Jansen Event-Sportmanagement sponsor van het offroad team Bejan-Barkhuis. Dit team richtte zich op de nationale competitie met renners met ervaring en talentvolle renners en/of rensters. Deze talenten werden door het team volledig gefaciliteerd en begeleid om zich te ontwikkelen en uit te groeien tot de top van Nederland. Het team heeft met Arend Barkhuis, Jan Albert Krans en Wim Jansen voldoende ervaring in huis gehad om de renners/ rensters professioneel te ondersteunen. Er werd een volledig, volwaardig wedstrijdprogramma gereden door het team. De renners worden begeleid met professioneel afgestemde training schema’s. Met Niner-Bikes wordt gereden op top materiaal. Sinds 2020 gaat het team verder onder de naam: GROOTS – Barkhuis – Alpha offroad cycling team. 

Nieuws

maandag 17 december 2018

CX Wierden in de sneeuw

Wakker worden en een pak sneeuw zien en dan gelijk nog meer zin krijgen om een wedstrijd te rijden! Na de start ging...

Lees meer
maandag 11 februari 2019

De thuiswedstrijd CX in Hilversum

Met de start kon Micha meteen goed wegrijden. En op de technische passage meteen met 3 man weg. Halverwege de koest heeft hij...

Lees meer
woensdag 20 februari 2019

Status Micha de Vries

Hoe gaat het nu met mijn knie: voor degene die het nog niet wisten ik heb op 2e kerstdag mijn knieschijf gebroken in...

Lees meer
donderdag 28 maart 2019

MTB wedstrijd Berlicum

Na enkele weken rust was het voor een aantal renners van het Bejan Barkhuis Team weer tijd om een wedstrijd te rijden. De...

Lees meer

Renners

Bart Barkhuis - elite/beloften

Bart is op zijn 10e begonnen met mountainbiken en is in 2006 Nederlands Kampioen geworden bij de nieuwelingen. Na een jaar te hebben gekoerst op de weg en de mountainbike is hij in de winter gaan crossen. Het afgelopen jaar heeft hij de streetrace competitie Noord-Oost gewonnen. Doelen voor 2019: Mooie uitschieters in het nationale MTB seizoen mee pakken en daarnaast de 2e streetrace competitie gaan winnen. 

Cas Jansen - nieuweling

Vanaf zijn 5e jaar fietste Cas, eerst op de BMX en daarna veldrijden. Vanaf categorie 7 werd het serieus en ging hij echt trainen en wedstrijden rijden. Als eerste jaar nieuweling werd Cas 3e in Montfoort. En afgelopen jaar als tweede jaars nieuweling werd hij 1e in Oudewater. Doelen voor 2019: Cas wil dit seizoen nog een paar keer podium rijden en bij de top 3 eindigen in het eindklassement. In het MTB seizoen van 2019 wil hij alle NK cups in de top 5 rijden en het eindklassement in de top 3. En in oktober 2019 wil hij in de cros proberen geselecteerd te worden. 

Laura Krans - dames

Afgelopen seizoen heeft Laura een aantal keer op het podium gestaan en een 13e plaats bemachtigd op het NK in Surhuisterveen. Bij de UCI crossen in Luxemburg, Belgie, Denemarken en Duitsland is ze bij de eerste 10 geeindigd. 2018 was haar eerste mountainbike seizoen. Doelen voor 2019: Voor het cros seizoen bij de eerste 5 in de nationale wedstrijden te eindigen en natuurlijk een aantal mooie podiumplekken bemachtigen, top 10 te rijden internationaal (UCI) en ook wil ze bij de eerste 10 op het NK eindigen. 

Maiko Timmer - junior

Maiko fietst nu 3 jaar op nationaal niveau, daarvoor waren het ICW wedstrijden. Afgelopen winter heeft hij als 2e jaars nieuweling ook al een aantal wedstrijden in Duitsland en Belgie gereden. Doelen voor 2019: Veel wegwedstrijden rijden en mountainbiken zodat hij voor komend cros seizoen als 1e jaars junior goed voorbereid is. Ook wil hij weer een aantal mooie internationale wedstrijden rijden. Het mountainbiken is een nieuwe discipline voor Maiko en dat wil hij graag gaan ontdekken. 

Micha de Vries - masters 40

Micha fietst sinds zijn 12e op de BMX en vanaf zijn 17e op de MTB. Hij is afgelopen jaren 4x Nederlands Kampioen cyclocross geweest. Doelen voor 2019: Hij wil een regelmatig seizoen rijden met zoveel mogelijk podiumplekken. Hij wil graag weer de Nederlandse titel pakken. Door zijn jarenlange ervaring wil hij graag het team naar een hoger niveau helpen. 

Martin Mijnten - elite/beloften

Hij rijdt vaak top 5 in de nationale wedstrijden. 

Isa Looienga - nieuweling

Sinds categorie 1 doet Isa al aan wielrennen en veldrijden. Vanaf categorie 4 is ze met mountainbiken begonnen. Op dit moment rijdt ze alleen nog op de MTB en de cyclocross. Doelen voor 2019: Om in de top 10 te eindigen bij het NK veldrijden. 

Wedstrijden

Sponsoren