Wielerkleding

In samenwerking met Forte Sportswear kan Jansen Event-Sportmanagement voor uw bedrijf wielerkleding op maat leveren. Wij bespreken met u de wensen van ontwerp van de kleding en daarna wordt er een ontwerp gemaakt en beoordeeld door u. Wanneer deze naar wens is wordt de kleding ontworpen en uitgeleverd.

Artwork en design
Artwork is een belangrijk onderdeel van de custom designed sportswear. Forte Sportswear is hier dan ook zeer zorgvuldig mee bezig. In samenwerking met de klant hebben wij het streven elke opdracht opnieuw tot een uniek ontwerp te komen.

Eigen design
Wij geven ook de mogelijkheid zelf tot een ontwerp te komen. Wanneer u zelf over een creatieve achtergrond beschikt, iemand in uw omgeving hebt die dit heeft of wanneer uw bedrijf de gehele huisstijl laat verzorgen door een ontwerpstudio geven wij u de mogelijkheid om op basis van onbeperkte mogelijkheden betreffende kleur uw eigen design op te maken. U kunt een blanco tekening opvragen om dit vervolgens naar uw eigen creativiteit of huisstijl te vervormen.