Werkwijze

1. Offerte:
U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen, dit kan heel specifiek via onze website maar u kunt ook even een mailtje sturen of even bellen. Aan de hand van uw wensen maken wij een offerte op maat. Nadat u de offerte heeft goedgekeurd gaan we aan de slag met het artwork van de kleding.

2. Digitale voorstelling:
Wij bieden 2 mogelijkheden om tot een geschikt artwork te komen:

1. U levert zelf uw artwork aan, wanneer u uw kleding vanuit een bepaalde huisstijl door wilt voeren of zelf erg creatief bent geven wij u die ruimte. Wij zullen u de blanco tekeningen aanleveren.

2. Wanneer u niet in staat bent zelf het artwork aan te leveren helpen wij u graag een handje. De ontwerpstudio van Forte probeert van elke opdracht weer iets unieks te maken. Uiteraard kan het design in deze fase keer op keer worden aangepast totdat het naar volle tevredenheid is.


3. Pre-production sample:
Naar aanleiding van het goedgekeurde digitale ontwerp wordt er een proefmonster gemaakt van een broek en/ of shirt om uit te sluiten dat er tijdens de productie van de kleding een fout ontstaat of dat de klant onaangenaam verrast wordt door een afwijkende kleur. De klant dient na het zien van het pre-production sample dan ook zijn goedkeuring te geven op het sample. De productie van het sample duurt 14 dagen en dient beschikbaar te blijven voor Forte om in de toekomst gebruikt te kunnen worden voor nabestellingen. Tijdens de productie van het proefmonster is er gelegenheid tot doorpassen van de kleding om de bestelling af te kunnen ronden.

4. Productie:
Als wij de goedkeuring op het sample hebben ontvangen geven we de order door aan Forte en wordt de productie gestart. Een kleine aanpassing op het sample is altijd mogelijk. De productie tijd neemt normaal gesproken 8-10 weken in beslag. Tijdens deze periode is het niet mogelijk aanpassingen of toevoegingen aan te brengen in de bestelling.

5. Facturatie:
De facturatie geschiedt in principe voordat de uitlevering plaats vindt, indien gewenst onder rembours of in overleg op een andere wijze. Een week of 2 voordat de uitlevering gepland staat ontvangt u de factuur. De uitlevering vindt pas plaats na betaling van de factuur.

6. Uitlevering:
Wij versturen de bestelling naar het adres welke u aangeeft of komen de kleding persoonlijk bezorgen.